Superbrands Srbija poboljšava informisanost o delatnosti brendiranja i promoviše je putem utvrđivanja i određivanja vodećih međunarodnih i lokalnih brendova na srpskom tržištu. Kliknite na donje Superbrendove kako biste saznali njihovu priču o tome kako su uspeli u brendiranju.

Prvo izdanje Biblije brendiranja sa Superbrendovima predstavio je 55 nagrađenih brendova koji su se pridružili programu i iskoristili priliku da svoj uspeh promovišu u ovom luksuznom i obimnom ilustrovanom izdanju.

Luksuzna Biblija brendiranja prikazuje istorijat, razvoj i uspehe mnogih od najjačih brendova u Srbiji, usput otkriva i neke neverovatne  i izuzetne stvari,  a predstavlja i marketing menadžere koji stoje iza uspešnih brendova. Ovakvo luksuzno ilustrovano izdanje obično se naziva knjigom koja treba da se nađe na svakom stolu, jer zaista zahteva i zaslužuje pažnju zbog obilja informacija koje sadrži, kao i zbog lepote kojom odišu nadahnuti dizajn, fotografije jarkih boja i otmeni reklamni stil.

Više od 8.000 primeraka prvog izdanja distribuirano je i u zemlji (privrednim institucijama, naučnicima i univerzitetskim radnicima, stručnjacima za tržište, novinarima i javnosti) i u inostranstvu, svim zemljama koje imaju Superbrands. Ova moćna promocija obezbeđuje dokaze o izuzetnom statusu nagrađenih brendova za postojeće i buduće klijente, medije, dobavljače, investitore i zaposlene, i to širom sveta.

 

ALFA ROMEO
ALWAYS
AMERICAN EXPRESS
AQUA VIVA
ARIEL
AVIS
B 92
BAKE ROLLS
BANKA INTESA
BELMEDIC
BEO ZOO
BRITISH AIRWAYS
CAFFETIN
DHL
ENERGOPROJEKT
EUNET
FRAN
GORENJE
GRAD NOVI SAD
GRAND KAFA
HEINEKEN                                    
HYATT
IMLEK
INTERCONTINENTAL
JEEP
JELEN
JOOGOD
KNJAZ MILO
KROKAN
LAV
LUFTHANSA
MAXI
McDONALDS
MERCATOR
MERCEDES-BENZ
MOJA KRAVICA
MTS
NIKE
NIRVANA
NUTELLA
OLIGOVIT
ORBIT
PAMPERS
PLAY BOY
PLAZMA
SMOKI
SVETI VID
SWISS INTERNATIONAL AIR LINES
TEMPO
VEGETA
VMA
VRANAC
VRANAC PRO CORDE
VREME
ZARA